Batu Kijing bernilai RM 200 000
Seorang sahabat ingin memaharkan batu kijing milik beliau bagi tujuan untuk kos rawatan ibunya yang kini sakit. Pada mulanya beliau mendapat tawaran untuk menjualnya kepada seorang peniaga tetapi ditolak oleh beliau namun kini disebabkan keadaan ibunya yang sakit beliau ingin memaharkannya.Berikut adalah keterangan beliau mengenai batu kijing itu.

Batu kijing 3 beradik ini berasal dari kepulauan temilahan, indonesia.sudah dalam simpanan saya lbh kurang 8-9 tahun.

Pemberian daripada seorang guru di kePulauan Temilahan,indonesia. Peminat @ pengumpul barag mistik saja yang tahu keindahan ciptaan Allah ini. Amat sesuai bagi ahli perniagaan, juga sebagai pelindung untuk diri mahupun keluarga. Sesuai juga yang selalu berurusan dgn orang besar,vip, ahli korporat..semuanya dgn niat dan kerana Allah Taala.

Pernah tersiar dalam akhbar tentang batu kijing ini, ada yang menawarkan RM200K untuk sebutir, tetapi ketika itu saya hendak menjual ketiga-tiga butirnya sekali.

Tentang harga @ mahar, saya hendak maharkan jikalau boleh RM200K, itupun masih boleh dirunding jika pembeli benar serius dan ingin menolong saya.

Wasalam.

Sumber dan gambarfoto http://karimon.wordpress.com/

Advertisements

About Sifuli

Bicara tentang makan minum, tidur baring, dan beranak pinak yang membina adat resam untuk kehidupan rohani, jasmani, jiwa dan raga. Diantara weblog Sifuli yang popular adalah seperti berikut: Dukun Asmara bicara tentang beranak pinak. Hipnotis Sifuli bicara tentang tidur baring. Jalan Akhirat bicara tentang adat resam (agama) Doa Ayat dan Zikir untuk rohani jasmani jiwa dan raga. Jika tak suka sekali pun janganlah tinggalkan komentar yang keterlaluan. Kerana segalanya adalah sekadar ilmu pengetahuan. Wasalam.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

3 Responses to Batu Kijing bernilai RM 200 000

  1. syachrul harbi.s berkata:

    ni no hp syo85255933232

  2. sopian prakas berkata:

    RM 200 BERAP UANG INDONESIA

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s