Cincin harta karun Dukun Asmara

Saki baki cincin ini saya sebut sebagai harta karun kerana ianya diperolehi daripada alam ghaib. Sauatu masa dulu saya memperolehi berbelanga langa (periuk) dari alam bunian. Kerana tidak terpakai banyaknya cincin tersebut saya hadiahkan kepada setiap tetamu yang berkunjung kerumah saya.

Setelah saya melayari Karimon’s Blog barulah saya tahu cicin yang diperolehi dari alam ghaib adalah sangat berharga. Maka saya tidak lagi memberikan cicin tersebut kepada tetamu, malangnya cicin tersebut hanya maseh tinggal tak sampai setengah belangga seperti gambar diatas.

Advertisements

About Sifuli

Bicara tentang makan minum, tidur baring, dan beranak pinak yang membina adat resam untuk kehidupan rohani, jasmani, jiwa dan raga. Diantara weblog Sifuli yang popular adalah seperti berikut: Dukun Asmara bicara tentang beranak pinak. Hipnotis Sifuli bicara tentang tidur baring. Jalan Akhirat bicara tentang adat resam (agama) Doa Ayat dan Zikir untuk rohani jasmani jiwa dan raga. Jika tak suka sekali pun janganlah tinggalkan komentar yang keterlaluan. Kerana segalanya adalah sekadar ilmu pengetahuan. Wasalam.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

One Response to Cincin harta karun Dukun Asmara

  1. pengembara berkata:

    nak sebentuk boleh?

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

w

Connecting to %s