Batu Piramid Mesir Dukun Asmara

Batu Piramid Mesir, replika Piramid dan toping firaun ini adalah saya perolehi dari Mr Young. Mr Young adalah sahabat saya yang tinggal di Kuala Lumpur, bagaimana pun buat masa ini beliau akan datang menziarahi saya sebulan dua kali. Setiap kali beliau bertemu saya ucapan pertamanya yang sering di ajukan kepada saya ialah, “sekarang apa pasal masa banyak cepat ? “, Saya cuma tersenyum menjawab ” kita meditasi punya orang mana ada spice and time” dan beliau pun akan turut tersenyum.

Mr Young suka melancung keseluruh dunia disamping berulang alek menemui Sifunya di Taiwan, anak anaknya mengaji dan berkerja di Australia. Beliau pun bercadang nak jual perniagaannya, mungkin nak menumpukan sepenuh masa kepada meditasi. Beliau pun sangat suka berjumpa dengan saya untuk bercerita tentang meditasi.

Sebenarnya banyak jenis batu batan diseluruh dunia telah saya kumpul sehinggakan batu dari Gurun Sahara yang berusia berjuta tahun untuk dijadikan cendera hati kepada kenalan saya yang berada di Alam sebelah sana. Objek objek dalam gambar diatas mempunyai rahsianya tersendiri, jika ada masa nanti saya akan cerita, buat masa ini saya berusaha merakamkan benda yang saya miliki, jika saya ketemui dari dalam setor.

Advertisements

About Sifuli

Bicara tentang makan minum, tidur baring, dan beranak pinak yang membina adat resam untuk kehidupan rohani, jasmani, jiwa dan raga. Diantara weblog Sifuli yang popular adalah seperti berikut: Dukun Asmara bicara tentang beranak pinak. Hipnotis Sifuli bicara tentang tidur baring. Jalan Akhirat bicara tentang adat resam (agama) Doa Ayat dan Zikir untuk rohani jasmani jiwa dan raga. Jika tak suka sekali pun janganlah tinggalkan komentar yang keterlaluan. Kerana segalanya adalah sekadar ilmu pengetahuan. Wasalam.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

w

Connecting to %s