Minyak Dagu

3 JENIS TAHAP MINYAK DAGU :

TAHAP 1 – Belum Bertuan
TAHAP 2 – Sekali Calit Berkesan
TAHAP 3 – Minyak Dagu Suruhan

Medium Perantaraan.. (roh manusia atau Jin atau hantu raya)
Ada juga yang berkata seorang mayat hanya boleh dibuat untuk satu botol atau seorang tuan saja..Ada nama si mati akan dipanggil..Tetapi yang peliknya ada bomoh membuat minyak ini berpuluh botol pada satu mayat..

Ada yang berkata kalau nak minyak dagu yang berkesan pergi ambik sendiri..Jika kita bertanya kepada ustaz,perawat,bomoh,sami hindu atau buddha,tokcha hajat ingin memiliki minyak dagu anda biasanya akan ditampar di smash..kalau anda bertanya pun sudah kena syarahan..haha

Minyak dagu ni dah banyak gred.

Gred pertama yang originalnya dari orang yang mati sama..Lebih bagus kalau orang yang mati dibunuh dengan kejam..Ada juga diambil dari perempuan yang mati kemalangan..Ada juga yang diambil dari perempuan mati beranak..Ada juga minyak ini diambil dari buah dada dan dagu..atau apa jua anggota mangsa..

Gred kedua pulak dari sembelihan beruk,monyet atau mawas.Ikut jenis dan warna la. Ada juga dibuat dari kerbau kot..

Yang paling murah pulak dari jenis anjing hitam.

Kegunaan Minyak Dagu:
Minyak dagu yang asli gred tinggi boleh disuruh melakukan tugas berat seperti menggerakkan sesuatu barang serta merta seperti menolak kereta..Biasanya minyak ini sangat berat..Ada cerita mengatakan kapal terbang pun tak boleh berlepas..Boleh dilihat dan diuji dengan mata kasar sesuatu bukti itu.

Boleh membunuh musuh atau pukulan jarak jauh…Lebih hebat dari silat nasrul Haq..Boleh mematah-matahkan kaki musuh beberapa minit sahaja..Boleh menyakitkan mangsa serta merta…

Boleh mendapatkan cinta berahi dan seks palsu atau mengikat pasangan sehingga akhir hayat….Ada yang tahan beberarap bulan dan ada yang tahan sangat lama..

Boleh membuat aniaya kat kedai atau premis orang lain supaya perniaagaan tidak laku..Biasa untuk bisness war..

Ia juga boleh diperintah apa saja..Seperti cerita lampu aladin..

Kebanyakan yang asli dari siam dan utara semenanjung..Ia amat sukar dibawa semasa hujan..Jika ingin membawa semasa hujan perlu disimpan didalam sesuatu yang neutral. Berhati-hati semasa membawa menyeberangi sungai..Dan hindarkan merentasi lautan..Jika minyak ini tidak digunakan ia akan disimpan kedalam tanah untuk mengelakkan disambar petir. Ada rahsia mengenai minyak dagu ini untuk mengelakkan dari disambar petir..Hanya bomoh siam rangking tinggi (ajarn) yang boleh melakukannnya..Minyak dagu ini kekuatannya bergantung pada wilayah..Dan banyak lagi rahsianya..

Kita sering mendegar mengenai puja dan di jampi oleh Tok Bomoh, seperti minyak dagu, minyak berpuja ( minyak orang mati di bunuh ) telur ayam, kulit kerbau balau yang mati di panah petir, tulang orang mati, tulang babi, tulang kongkang, kulit babi, besi bath siam, tahi besi, paku, rambut, gigi, patung siam, tanah kubur, tengkorak, batu tokong siam atau tokong Hindu, serpihan batu asah dan sebagainya dari segi mentalitinya amat menggerunkan..Tapi kebodohan sesetengah orang dia hanya dengar dan percaya pada sesuatu yang belum pasti..Seperti memiliki barang mistik untuk dibuat tangkal..Padahal tanpa tangkal pun dia mampu melakukannya..Mungkin tangkal itu untuk meningkatkan keyakinan diri..

Group ini juga untuk para pencari atau pemburu yang berhajat ingin memiliki minyak dagu (MD) yang asli..

Group ini juga untuk yang ingin menjual beli minyak dagu di antara satu sama lain atau yang ingin memindah milik minyak dagu secara percuma kerana tidak ingin bersekongkol dengan minyak dagu ini..

Group ini juga untuk membincangkan para penjual minyak dagu palsu atau tidak berkesan dan juga ingin berkongsi pengalaman..

Group ini juga untuk para peminat minyak dagu berinteraksi berjumpa dan juga berkerjasama untuk mendapatkan minyak dagu dari siam dan malaysia..Kerana risiko yang tinggi..

Group ini juga untuk para pengkaji minyak dagu yang ingin membuktikan sendiri dengan mata kepala sendiri..Kerana ini zaman moden, ramai yang tidak percaya kewujudan hantu (jin)…

Group ini juga untuk mereka yang sukar mahu percaya sembang-sembang di warung/kampung atau khabar angin yang belum pasti keampuhannya..Setakat borak/syarahan saja panjang..

Group ini juga yang ingin mencari jalan penyelesaian membebaskan diri dari dibelenggu oleh minyak dagu ini atau yang ingin mencari penawar untuk memulihkan mangsa yang terkena minyak dagu ini..Kerana penangan minyak ini sukar disembuhkan dalam waktu yang singkat bergantung kepada gred minyak dagu dan kaedah membuatnya…

Serta para peminat hantu-hantu(tidak boleh masuk islam) dan juga yang tidak percayakan hantu(Jin)..

Group ini tidak secara terbuka kerana banyak yang takut dan membantah mengenai maklumat minyak dagu, apatah lagi memiliki minyak maksiat atau syirik ini..

About Sifuli

Bicara tentang makan minum, tidur baring, dan beranak pinak yang membina adat resam untuk kehidupan rohani, jasmani, jiwa dan raga. Diantara weblog Sifuli yang popular adalah seperti berikut: Dukun Asmara bicara tentang beranak pinak. Hipnotis Sifuli bicara tentang tidur baring. Jalan Akhirat bicara tentang adat resam (agama) Doa Ayat dan Zikir untuk rohani jasmani jiwa dan raga. Jika tak suka sekali pun janganlah tinggalkan komentar yang keterlaluan. Kerana segalanya adalah sekadar ilmu pengetahuan. Wasalam.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

4 Responses to Minyak Dagu

 1. beeru berkata:

  oh? Seram dah bace tengah malam ni

 2. jejaka berkata:

  Saya pernah mengalaminya…sukar diramal..wanita saya dianiaya…dgn zikirullah saja pada diri dan wanita saya saja dapat di sembuh…lelaki itu kemudian lari dan sakit…tanda2 wanita kita akan bau bawng yang busuk ditubuh kita…dan benci pada kita..jangan berhenti zikir pada allah…berdoa la supaya org yang aniaya saya dgn minyak dagu di sambar petir oleh subahallahu taala…wanita saya dipergunakan selama beberapa bulan hanya allah yang tahu azabnya…berdoa la…selepas dia sedar baru dia membenci lelaki itu….saya tidak mahu dia aniaya isteri orang lagi…berdoa la…untuk saya…

  • Addie berkata:

   Salam
   Saya pun kena tapi tulang kongkang diikat dgn kemeyan atau serpihan batu nisan(kurg jelas)..
   Saya sampai di rumah nya untuk nikah tapi dia keras-keras kata taknak nikah.
   Keluarga sedara mara semua marah dgn bakal isteri.
   Bakal mertua saya jumpa org yg pandai katanya saya dah kena.bakal mertua kata hanya dukun tempat saya yang boleh banyu untuk kembali asal.
   Dan skrg saya dalam proses berubat.saya dah jumpa barang nya di pasu tepi rumah.
   Bakal isteri cukup benci dgn saya.sampai tidak mahu lihat muka saya.
   Harap allah akan balas niat jahat syaitan nya tu.

 3. tiger jai berkata:

  Macamana sy nak beli minyak dagu yg ori..dimana blh sy dapatkan..brapa harganya?

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s